„Docler Holding Új Generáció” Gábor Dénes ösztöndíj” 2015

„Docler Holding Új Generáció” Gábor Dénes ösztöndíj” 2015

Ügyfelünk a Docler Holding (amely Microsoft Dynamics AX (Axapta) rendszert használ a kultúra után a tudomány területén is keresi és támogatja a kiemelkedően egyedi, minőségi munkát végző fiatal tehetségeket.

2014-ben a cég hosszútávú együttműködést kötöttünk a Novofer Alapítvánnyal, amely 1989 óta gondozza a Gábor Dénes-díjat. Közös munka révén létrehozták a “DOCLER HOLDING ÚJ GENERÁCIÓ” Gábor Dénes-díjat. Az elismerést egy 35 év alatti hazai kutató, mérnök vagy feltaláló kapja. Csak olyan személynek ítélik oda a díjat, aki kiemelkedő hazai, vagy nemzetközi innovációt felmutató mérnöki felfedezéssel bír. A díjazott – hosszas kiválasztási folyamat után – 2.500.000 forintot vehet majd át decemberben a Parlamentben rendezett ünnepségen.

  • A jelölés/felterjesztés határideje: 2015. április 30.
  • Nyilvános eredményhirdetés: 2015. június 5.

Az XAPT segíti a Docler Holdingot abban, hogy megfelelő jelölt esetén javaslatot tesz a látókörében lévő alkotók (kutató, fejlesztő, feltaláló) elismerésére, vagy legalább kezdeményezi az erre vállalkozó szakembernél a felhívás szerinti felterjesztés elkészítését.

További információ a Novofer Alapítvány honlapján.

Szerzőről
A cikket a COSMO CONSULT Kft. tanácsadója írta.