Polaris: a Microsoft CRM legújabb felülete

Polaris: a Microsoft CRM legújabb felülete

2013 januárjában startolt a Microsoft Dynamics CRM legújabb frissítési csomagja, a Polaris, amely egyelőre még csak az online CRM-et használók számára érhető el. A desktopos verzió majd csak 2013 közepén fogja megkapni a legújabb funkciókat.

Több cég kezelése

Több cég kezelése az egyik legjobban várt funkció volt az online verzióban, ami végre bekerült a rendszerbe. Így mostantól nem csak a desktopos felhasználók hozhatnak létre teljesen új entitásokat, hanem az online felhasználók is. Ez sok esetben csak egy teszt rendszer fenntartása érdekében volt fontos. Minden esetre a felhasználók licensz ára nem lesz több, ha egyszerre több cégben is jelen lesznek.

Több cég kezelése CRM-ben

Több cég kezelése CRM-ben

Skype, Yammer

A Skype teljes mértékben beépült a CRM-be, így már minden kimenő hívásra alkalmazható. Mindezek mellett a Skypot ehhez a funkcióhoz külön telepíteni kell a számítógépre.

Skype integráció

Skype integráció

A Yammer egyelőre nem része a frissítési csomagnak, de a tavaly őszi bejelentés óta várható, hogy hamarosan megérkezik. A szolgáltatás funkciói kifejezetten a nagyvállalatok igényeit próbálják kiszolgálni, a vállalati események szinkronizálhatóak a céges naptárral, vagy lehet dicséretet adni a kollégák teljesítményére.

Outlook integráció

A Polaris jelenleg minden eddigi integrációs funkciót tartalmaz, újabbakat majd csak a decemberi frissítés fog tartalmazni.

Outlook integráció

Outlook integráció

Bing Maps integráció

A céges és kapcsolati adalapokon a cím beírása után a rendszer automatikusan megjeleníti a Bing térképét, amit új ablakon megnyitva tovább használhatunk.

Bing Map Microsoft Dynamics CRM

Bing Map a Microsoft Dynamics CRM-ben

Új böngészők támogatása

Végre nem csak Internet Explorereen, hanem pl. Crome-on is megnyílik a CRM!

CRM Chrome-ban

CRM Chrome-ban

 

További részletes információ az alábbi PDF-ben: Microsoft Dynamics CRM December 2012 Service Update

Szerzőről
A szerző az XAPT CRM tanácsadója