Business Central: a Microsoft legújabb ERP rendszere KKV-knak

Business Central: a Microsoft legújabb ERP rendszere KKV-knak

A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. A Business Central elődje minden képességével rendelkezik, viszont felhő alapú megoldásként bárhonnan elérhető, és telepített és hibrid verzióként is használható!

Április közepétől magyar lokalizációval is elérhetővé válik a felhő alapú Business Central,amely tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai KKV-k számára. Büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos magyar nyelv és magyar törvényi megfelelés fejlesztését a COSMO CONSULT végezte.

Az általunk kínált integrált vállalatirányítási rendszer egy olyan komplex szoftver, amely egy vállalkozás gazdálkodásának feladatait különböző funkciókkal biztosítja. A rendszer integritása azt eredményezi, hogy az adatokat és az alapbizonylatokat csak egyszer kell a rendszerben rögzíteni és a továbbiakban ezek az információk bármely modulban az ott szükséges műveletek elvégzéséhez rendelkezésre állnak.

Egy ilyen rendszer nagy előnye az egységes vállalatszervezési szemlélet, a tevékenység minden pontján érvényesülő szabályszerűség, az egyszeri adatfeldolgozás és az ezt  követő széleskörű naprakész információszolgáltatás, melynek révén könnyen  fenntartható és folyamatosan növelhető az Ön vállalatának hatékonysága.

A rendszer teljesen testre szabható és a Power Apps piactéren keresztül iparág-specifikus egyedi alkalmazásokkal egyedi tudással is felruházható. Az üzleti felhasználók informatikai fejlesztői tudás hiányában is egyszerűen, pár kattintással építhetnek fel benne egyedi elemzéseket, melyeket látványos és érthető grafikonokkal mutat meg a rendszer, mintha egy valós idejű irányítópultja lenne a vállalkozásnak.

Nemzetközi szinten a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt használó felhasználók száma 2019-ben 41%-kal növekedett. A Power Apps alkalmazásközpont iparág-specifikus, vagy más alkalmazásait a Fortune500 vállalatok 84%-a használja. A rendszer főbb komponensei közé tartozik az ügyvitel, a könyvelés, a projekt-menedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és a HR-megoldások. A Dynamics 365 Business Central ugyanazokat a biztonsági követelményeket teljesíti, mint ami az összes Microsoft felhő alapú szolgáltatásra jellemző.

Szerzőről
A cikket a COSMO CONSULT Kft. tanácsadója írta.