Vállalatirányítás a felhőben – bemutatkozik a SmartBiz 365
A felhős megoldással egyrészt pontosan láttuk előre, hogy mit fogunk kapni, másrészt a jóval kisebb kockázat miatt az anyavállalatunk is könnyebben adott zöld lámpát a beruházásra. - Gárdonyi Noémi, Country Manager, Dr Gerard Hungary

Vállalatirányítás a felhőben – bemutatkozik a SmartBiz 365

A felhő alapú vállalatirányítási rendszerek iránti fokozódó piaci igényre válaszul, az XAPT Kft. SmartBiz 365 néven új havidíjas szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek.

A Microsoft Dynamics NAV technológiai alapjaira épülő SmartBiz 365 új távlatokat nyit a vállalatirányításban. A termék megalkotásánál fő szempont volt, hogy az üzleti rendszerek kialakításának, bevezetésének, támogatásának és folyamatos frissítésének a kockázatát levegye az ügyfelek válláról, és segítsen a vállalati erőforrások felszabadításában.

A magyar vállalkozások igényeinek megfelelően kialakított, mintegy 300 projekt tapasztalatát összegző termék rugalmas, folyamatosan naprakész, magas rendelkezésre állású felhő alapú infrastruktúrában érhető el. Így a SmartBiz 365 számos területen járul hozzá az irányítási folyamatok racionalizálásához, valamint a vállalatok termelékenységének növeléséhez is.

Mindig naprakész

A folyamatos jogszabályi megfelelőségnek köszönhetően a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy a rendszer mindig összhangban van az aktuális magyar jogi szabályozással. A felhő alapú infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a jogszabályi előírásoknak, iparági normáknak, valamint minőségbiztosítási és adatbiztonsági követelményeknek tartalmi és formai szempontból is mindig naprakész rendszer álljon rendelkezésre.

Gyors bevezetés, platformfüggetlen elérés

A gyorsan változó informatikai környezethez való alkalmazkodás a legtöbb vállalkozás számára komoly kihívást jelent. A SmartBiz 365 szolgáltatás bármikor, bármilyen platformról elérhető, és nem igényel komplex bevezetési folyamatot. Az üzleti dokumentumokat a felhőben kezelve ráadásul a vállalatok könnyebben oszthatnak meg információkat a szervezeten belül, így a megfelelő döntések meghozatalához azonnal rendelkezésre állnak a kritikus adatok – akár az irodában, akár út közben is. A rendszer háttérben történő folyamatos frissítésével pedig biztosítható, hogy az új Dynamics NAV verziók által nyújtott innovatív megoldások azonnal elérhetővé váljanak.

Office 365 integráció

A SmartBiz 365 részeként, a több eszközre is telepíthető teljes értékű Office 365 alkalmazásokkal, illetve az online fájltárolással- és megosztással az üzleti dokumentumokon való együttműködés egyszerűbbé és gördülékenyebbé válik. Ráadásul az Office 365 Vállalati verzió tartalmazza az új Office 2016-os alkalmazásokat PC-re és Macre is.

Havidíjas Microsoft vállalatirányítás

A felhasználói támogatást a szolgáltatás részeként nyújtja a SmartBiz 365, melyet az XAPT sokéves, a magyar és a nemzetközi piacon egyaránt meghatározó jelenléte biztosít. Az oktatások mellett ügyfeleinknek online tudásbázis érhető el, melyben az egyes funkciókról részletesebben is tájékozódhatnak.

A havidíjas konstrukcióban elérhető SmartBiz 365 szolgáltatás hűségidő nélkül, előre kalkulált költségekkel vehető igénybe. A díjmentes, kötelezettségek nélkül kipróbálható próbaverzióért keresse az XAPT illetékeseit az info@xapt.com e-mail címen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a www.smartbiz365.hu weboldalon!

Szerzőről
A cikket a COSMO CONSULT Kft. tanácsadója írta.